Apple schiet in eigen voet

Apple schiet in eigen voet

Apple schiet in eigen voet. De verkoop van iPhones loopt terug. De omzet van Apple is voor 60% afhankelijk van de verkoop van iPhones. Er lijkt nu een trend te ontstaan om even geen iPhone te kopen. Ik doel dan op de iPhones uit het duurdere segment en dan met name de iPhone X. Meer dan 1000 euro neertellen lijkt langzamerhand een drempel te worden voor potentiele smartphone kopers. Voor dat geld koop je een uitstekende Game PC.

Ik vind het niet zo vreemd. De iPhone 6s is nog steeds een prima toestel de toestellen daarna de 7 de 8 de X zijn niet dermate vernieuwend dat je hem echt moet hebben. De prijs is buitenproportioneel.

Mijn advies zou zijn om geen X of 8 te kopen, maar gewoon te blijven bij je iPhone 5s, 6s en 7.  Updates blijven gewoon komen en de toestellen gaan echt nog lang mee.

Ik merk zelf dat ook de verkoop van tweedehands iPhone 6s en 7 terugloopt. De markt lijkt wat verzadigd en de prijzen wankelen.

Het is nu de tijd om een goed product te verkopen, die compleet is en betrouwbaar.

Mijn toestellen beantwoorden daar aan.

Ook kan de terugvallende verkoop te wijten zijn aan de afwachtende houding van een hoop kopers. Ik vermoed dat tegen het voorjaar de verkopen weer zullen oplopen.

Nogmaals, koop een tweedehandse iPhone het scheelt een hoop geld en vanaf de 6s zijn het vaak nog hele goede toestellen.

Iphone 6s 64GB die nog heel goed zijn kunt u bij mij kopen vanaf 200 euro. Schade en krasvrij en altijd met een nieuwe batterij.

Ook kunt u altijd met een probleem aangaande uw iPhone bij mij langskomen.

Bij mij kunt u er op vertrouwen dat de iPhone getest is, omdat we dat gewoon samen doen voordat hij teruggezet wordt naar de fabrieksinstellingen.

Bij interesse of vragen mail dan naar retsiem@hotmail.com

(Visited 27 times, 1 visits today)Leave a Reply