Credits als betaling

Een credit vertegenwoordigt de waarde van 1 Euro en wordt gebruikt om over te maken naar de club die u wilt sponsoren. U stort een credit via uw profiel en dan te klikken op betalingen.
U betaalt 1 euro aan deze site en die zet 1 credit op uw rekening. Op de site gaat u naar de link mijn-account (bovenin) en dan gaat u naar betalingen en kiest u voor geld storten. U leest daar weer, dat u mij gewoon kan mailen.
Nee, want we werken hier uit vertrouwen. U mailt naar mij. Zodra ik uw mail heb ontvangen stort ik een credit op uw koopjekopen rekening. De bedoeling is dat u daarna meteen 1 euro overmaakt naar mijn rekening. Probeer het een paar keer uit en u zult zien dat deze site te vertrouwen is. Stort u niet direct naar mij, dan moet ik helaas de credit ongeldig verklaren. Meer kan ik niet.
Als u geen credits inzet voor een sponsoring dan kunt u ze altijd laten terugstorten. Ook dat gaat via uw eigen profiel en betalingen. Ik zou zeggen probeer het maar uit en u zult zien dat het werkt.
(Visited 4 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *