Ik ben overgegaan ik bied 160

Ik ben overgegaan ik bied

Ik ben overgegaan ik bied 160. Tja, een bod van 160 euro voor een iPhone die echt wel tussen de 240 en 270 waard is.

Heel even ben ik geraakt als ik via de MP chat dit lees.

Beste Retsiem, Ik heb een vraag over ‘Iphone 6s 64GB Rose Gold uitstekende staat’. Ik ben overgegaan dit jaar naar 3 gymnasium. Ik heb een moeilijke jaar gehad. Als beloning heb ik 160 euro van familie gehad. Mijn vraag is : zou ik vandaag de iPhone voor 165 euro komen halen? Ik hoor het graag van u.

Tja je hart zou er van breken. Helaas krijg ik dagelijks dergelijke chats binnen. Vaak gaat het om schijnbaar minder vermogende mensen die hun dochter een leuk cadeau willen geven. Meestal krijg ik meteen ook alle sores te horen die mij moeten motiveren om akkoord te gaan met een belachelijk laag bedrag.

Met twee benen op de grond geef ik het volgende antwoord:

Halo XXX van harte gefeliciteed. Ik ben helaas niet Sinterklaas. Ik zou je dan een cadeau geven van ruim 100 euro. Per dag krijg ik ongeveer 4 van dergelijke verzoeken. Ik kan dus hier niet op ingaan. Ik heb wel een Iphone 5s die je voor 135 euro kan komen halen, hou je nog geld over. Mvg Retsiem

Vervolgens:

Oké wat wilt u uiterst voor hebben. Stuur een foto van die iPhone 5s

Beetje vreemde zin, maar deze goedzak stuurt een foto van de iPhone 5s.

Als dankbare reactie ontvang ik het volgende:

Nee voor de iPhone 6s

Er meteen achteraan:

Nou die iPhone met die oplader van action nee

Natuurlijk blijf ik netjes en antwoord:

Jij vroeg om een foto voor de Iphone 5s…… Jouw bod van 165 euro staat veel te ver van mijn vraagprijs. Ik verkoop wekelijks dergelijk toestellen dus de vraagprijs is al scherp.

Haar reactie:

Dan niet! Kijk verder

Heerlijk! Handelen betekent ook dat het af en toe wat vreemd is, maar dat geeft niet. Ik weet wat ik verkoop. Ik ben overgegaan ik bied

(Visited 23 times, 1 visits today)