Iphone 6s 64GB zonder mankementen

Iphone 6s 64GB zonder mankementen.

Iphone 6s 64GB zonder mankementen Er worden veel Iphones aangeboden varierend in prijs van 140 tot 300 euro en zelfs nog meer.
Het aanbod komt van particulieren en van handelaars. De ene biedt garantie, de andere niet.
In dat woud probeer ik ook Iphones te verkopen. Momenteel heb ik nog 3 Iphones te koop. Alle 3 Iphone 6s 64GB.
Twee Rosé Gold en eentje een Space Grey.
Alle 3 in een uitstekende staat. Een goed werkende batterij en een krasloos scherm en kast.
Bij alle 3 wordt een doos meegeleverd plus oplaadkabel en oplaadblok.
De 3 Iphones kosten per stuk 210 euro en dat is een absoluut goede en geloofwaardige prijs. Over de prijs wordt ook niet onderhandeld.
Iets over mezelf. Ik ben met pensioen en ik ben behoorlijk technisch en zorg dus dat elke Iphone die ik verkoop in een uitstekende staat is. Ze worden allemaal schoongemaakt en elke functie wordt getest. Ik heb er dan ook absoluut geen probleem mee om de koper de mogelijkheid te geven de Iphone binnen 24 uur in dezelfde staat weer terug te brengen. De koper krijgt dan gewoon zijn geld terug.
Winstmarge. Ik maak nauwelijks winst en dat hoeft ook niet. Mijn kosten verwerk ik in de verkoopprijs.
Garantie:
Lees alle voorwaarden maar door en u zult zien dat garantie meestal verwerkt zit in de verkoopprijs. Een Iphone kost dan al gauw boven de 280 euro. Garantie wordt niet gegeven als er sprake is van schade door een:

  • val
  • vocht
  • stoten
  • hitte
  • water of andere vloeistof
  • gevalletje van normale slijtage

Kortgezegd, berg je Iphone maar op in een glazen aquarium zonder water.
Bij mij is het niet anders.
Wel een verschil, u kunt altijd met uw probleem bij mij langskomen en dan gaan we op zoek naar de beste en meest goedkope oplossing.

(Visited 14 times, 1 visits today)Leave a Reply