Iphone laadt niet op

Iphone laadt niet op

Iphone laadt niet op. Pas geleden een iPhone 6s 64GB Space Grey gekocht. De verkoper gaf aan dat er iets mis was met de dockconnector. De iPhone laadde af en toe op. Soms moest je het snoer een beetje krommen om het laadsymbool te krijgen. Allereerst maar een origineel snoertje en lader gepakt want soms zit het probleem in de lader dan wel het kabeltje van een goedkoop merk.

Helaas hetzelfde probleem, maar eigenlijk wist ik nu meteen zeker dat het hier om een probleem van de dockconnector ging en niet om een moederbord probleem. Geloof me dat scheelt een hoop geld. Voor een kleine 10 euro heb je een nieuwe dockconnector.

Alles in een iPhone zit aan elkaar vast geplakt zo ook de dockconnector.

Wat zit er allemaal op:

  • speaker
  • mics
  • koptelefoon
  • laadkabel ingang
  • wifi antenne

Je moet je voorstellen dat dit allemaal aan elkaar zit en in de kast geplaatst moeten worden. Voor een deel geplakt en voor de rest met hele kleine schroefjes.

Problemen die je bij de montage kan tegenkomen:

  • houdertje van de mic krijg je er niet goed in
  • de mics zelf moeten goed geplaatst worden anders mis je de spraak functie
  • de wifi antenne krijg je niet opgeklikt

Ik sluit een foto in waar je de verschillende onderdelen kunt zien.

Het is een klusje waar je alle tijd voor moet nemen, zeker als je mijn leeftijd hebt. Alles is micro en vergt dus veel concentratie. Uiteindelijk lukt het altijd en dan heb je ook wat.

De hele reparatie heeft uiteindelijk 45 minuten gekost maar de dockconnector deed het weer goed.

Geloof me er kan veel mis gaan, maar als je genoeg geduld hebt lukt het vast wel. U snapt dat de reparatietijd nooit volledig in de verkoopprijs zit. Zie het als hobby.

De iPhone laadt niet op is verleden tijd. De Iphone 6s 64GB is nu klaar voor de verkoop al zal ik er nog wel een nieuwe batterij in plaatsen.

Elke iPhone die ik verkoop is met zorg nagekeken en waar nodig weer in een goede staat gebracht.

Kijk dus gerust rond op Koopjekopen en mail me een goed bod als u wat leuks gevonden heeft.

(Visited 39 times, 1 visits today)