Iphone met volume problemen

Iphone met volume problemen

Iphone met volume problemen. Niets vervelender dan een beller die je niet kan verstaan. Nog vervelender als je speakerphone bijna niet meer hoorbaar is. Oortjes lijken het nog wel goed te doen. iPhone 6s 64 GB tip.

Een dergelijk probleem had ik bij één van mijn aankopen. Alles werkte alleen het volume bleek ver onder het niveau te blijven. Hij deed wel wat maar echt veel te zacht.

Onverkoopbaar want de core business van een iPhone is toch dat je minimaal goed verstaanbaar bent en dat je de speakerphone goed kan gebruiken.

Mocht u ook een dergelijk probleem hebben dan heb ik een vrij eenvoudige oplossing die in 50% van de gevallen uitkomst kan bieden.

Als u eens wist wat een iPhone 6s 64 GB allemaal te verduren krijgt dan snapt u dat er wel eens het één ander het opeens wat minder gaat doen.

Stof is vaak een oorzaak van een hoop ellende. In dit geval het wegvallen van het volume.

De iPhone 6s 64 GB moet wel een verbinding met buiten hebben om geluid aan u te kunnen laten horen. Er zit een geluidsbron bij het oor gedeelte en eentje onderop naast de dock connector. Zie foto’s.

Na verloop van tijd lopen deze openingen vol met stofdeeltjes of zelfs met troep uit uw achterzak.

Op een gegeven moment is de smurrie zo veel dat het geluid er niet of nauwelijks meer doorheen kan.

Niet getreurd, u pakt een tandenborstel en wat sterilon en veegt beide  uitgangen goed schoon. Druk niet te hard maar ook niet te zacht.

U zult verbaasd staan van het resultaat en zoals al eerder gezegd in 50% van de gevallen is dit de oplossing.

Gooi dus niet nutteloos geld weg maar maak regelmatig uw iPhone schoon met een tandenborstel.

Ik hoop dat dit uw probleem heeft opgelost.

U kunt me altijd mailen voor andere vragen op retsiem@hotmail.com

(Visited 60 times, 1 visits today)