Iphone te koop op Koopjekopen

Iphone te koop op Koopjekopen

Iphone te koop op Koopjekopen. Wie wil er nou geen iPhone?

Het is niet makkelijk om een iPhone te vinden die er nog mooi uit ziet en ook nog goed werkt.

Veel tweedehandse iPhones hebben vervelende problemen waar je vaak pas achterkomt als je hem al gekocht hebt. Vervelend en vaak een moeilijk proces om je geld terug te krijgen van een particuliere verkoper.

Pre-pensioen en iPhone

Een wat vreemde combinatie, maar wat mij betreft een gelukkige! Naast het huishouden en de zorg van mijn schatten van kinderen heb ik sinds een jaar ontdekt dat ik met redelijk gemak een iPhone kon openmaken en nog veel belangrijker weer dicht kon maken.

Een batterij vernieuwen, een nieuwe homebutton er in,  een scherm vervangen, een dockconnector weer up to date maken.

Naast dat, ontdekte ik dat er verschillende plekken waren waar stof zich kon verzamelen. Soms waren openingen zo dicht dat het volume van de iPhone bijna niet meer functioneerde. Connectoren leerde ik weer schoonmaken net zoals alle kleine gaatjes die in verbinding staan met de buitenwereld.

batterij sticker wordt verwijderd

Verwijderen van de batterijsticker

Tevreden klanten

Inmiddels koop ik iPhones gewoon net als u op Marktplaats. Het is even zoeken maar ik weet ze redelijk te vinden. Na aankoop gaan ze bijna allemaal open en worden ze net als mijn huis flink onder handen genomen.

Standaard worden alle connectoren schoongemaakt en ingespoten met een vochtwerende “vloeistof”. Batterij wordt vernieuwd als hij een conditie heeft van onder de 82%. Zit er een barst of veel krassen op dan vernieuw ik het scherm. Als er slechts oppervlakkige krasje op zitten dan laat ik het zitten omdat de iPhone anders te duur wordt. Een bijkomend voordeel is dat het originele scherm van Apple er nog op zit.

Daarna, start er een testperiode en worden een dikke 25 functies echt getest.

Pas daarna gaat hij weer de markt op.

Iphone 6s in goede conditie

Verdienmodel

Hahaha, geloof me op deze manier verdien je niets zeker ook als je kijkt naar de prijs die ik voor een iPhone vraag.

De tijd die er in zit, de kosten ze beloven niet echt een gouden toekomst.

Ik ga er vanuit dat ik minimaal mijn kosten eruit heb gehaald en meestal lukt dat ook.

Niet Goed Geld Terug

Ik vind dat elke klant het recht heeft om het toestel binnen 24 uur na aankoop weer in te leveren (mits in dezelfde staat).

De klant krijgt dan gewoon zijn geld terug. Geen cent minder.

Is er een vergelijkbare iPhone in voorraad dan is er natuurlijk ook de keuze om hem om te ruilen.

Garantie

Natuurlijk worden er iPhones aangeboden met garantie.  Soms 3 maanden soms wel 3 jaar.

Even een kleine vergelijking.

Een toestel bij mij kost ongeveer 240 euro 6s 64GB weinig gebruikssporen, degene met garantie kost 360 euro. Soms nog in een mindere staat.

Natuurlijk mooi als je garantie hebt, maar kijk eens wat de garantie inhoudt.

De garantie is geldig als het mankement niet word veroorzaakt door:

  • een val
  • door een stoot
  • normale slijtage
  • vocht
  • waterschade
  • oververhitting

Tja, eigenlijk mag je de iPhone dus niet gebruiken.

Advies

Zorg dat u goed kijkt wat de voorwaarden van garantie zijn en hoe die uiteindelijk worden vertaald. Geld terug, reparatie, inruil.

Nog beter zet een bedrag van 120 euro opzij wat ongeveer gelijk staat aan een moederbord reparatie en koop er dan eentje zonder garantie.

Nog beter koop hem op Koopjekopen

Ik hanteer schappelijke prijzen.

Er is geen grote voorraad en u kunt het toestel uitgebreid testen.

De Iphone staat klaar met een simkaart er in en een aangesloten wifi.

Heel vaak koop je een iPhone en dan wordt er verwacht dat je hem gewoon aanneemt bij de deur.

Als je dan al naar binnen komt krijg je een iPhone waar het “Hallo” scherm te zien is. Er valt dan niet veel te testen.

 

Waarom kopen via Koopjekopen

De meeste iPhones verkoop ik via Marktplaats of FB of via mond op mond reclame. Mooi vervelend want dan heb ik een website voor niks aangemaakt. Tevens gaat er 1 euro van de verkoopprijs naar mijn G-voetbalteam in Vleuten. Ze hebben nog niks gekregen omdat ik nog niet via deze website heb verkocht.

U hoeft zich niet in te schrijven op Koopjekopen, geen registratie.

Ziet u een leuke iPhone dan stuurt u gewoon een mail naar mij met een goed bod.

Ik reageer altijd.

Kom gewoon eens langs!!!

 

Ga naar het aanbod

 

(Visited 184 times, 1 visits today)