Koopje kopen niet goed geld terug echt niet

Koopje kopen niet goed geld terug echt niet

Koopje kopen niet goed geld terug echt niet. Ik adverteer hier mee omdat ik vind dat je mensen naast het product nog iets extra moet bieden. Ik geef ze bedenktijd en hoor daar dan ook hun vertrouwen mee te nemen.

Natuurlijk vertrouwen sommigen ook dit aanbod niet. Begrijpelijk omdat er al zoveel loze beloftes gedaan worden. Soms wordt er een garantie geboden van 3 maanden. Onduidelijk is het dan waar die garantie uit bestaat. Er wordt vaak geen geld teruggegeven en meestal krijg je dan een vervangend toestel.

Waarom geef jij geen garantie van 3 maanden?

Simpel, dat kost gewoon extra geld voor de koper. Hier een simpel rekensommetje. Stel je hebt een iPhone verkocht voor 245 euro hij wordt binnen 3 maanden teruggebracht met een bevroren scherm. Vaak is dit een moederbord probleem. Reparatiekosten 110 euro. De iPhone heeft dan nog maar 135 euro opgebracht. Vandaar dat eventuele garantie gepaard gaat met een verhoging van de aankoopprijs.

Een toestel van 245 zal dan 360 euro moeten kosten. Ik kan dus wel 3 maanden garantie bieden maar dat betekent dat de iPhone 110 euro extra kost.

Bent u wel te vertrouwen?

Geef je dat geld terug zwart op wit met handtekening? Want het is nog best veel geld voor een toestel wat mankementen heeft en niet meer geheel origineel is. Apple trekt zijn handen ervan af als je naar hen terug verwijst. Want er is aan gesleuteld door iemand die daar geen bevoegdheden voor heeft. Of heb je een Apple licentie?

Mijn reactie

Mijn hemeltje. De advertentie is toch hopelijk helder. Je koopt de Iphone en je kunt hem als die niet bevalt binnen 24 uur na aankoop gewoon weer in dezelfde staat weer inleveren. Je krijgt dan gewoon je geld terug. Met mankement bedoel je het niet functioneren van de ID touch neem ik aan. Normaliter zit er via de homebutton een code die geactiveerd wordt dmv je vingerafdruk. Die verbinding is er niet meer omdat er een nieuwe homebutton op zit. Het is dus niet zo dat dit effecten heeft op andere “organen” van het toestel. Het valt me op dat mensen veel geld moeten betalen en dan niet de mogelijkheid hebben om zich te bedenken, bij mij heb je dus 24 uur. Ik vind dat niet meer dan normaal. Ik heb al veel Iphones verkocht en tweemaal het toestel omgeruild omdat ik nog een andere had staan. Kijk gewoon goed naar de advertenties en je ziet dat er veel rommel tussen zit. Vaak krijg je niet eens info of krijg je de Iphone voor de deur in hpje handen gedrukt. Bij mij kom je gewoon oangs en test je het apparaat uit. Er zit altijd een testsimkaart in en wifi staat aan. Ik hoop dat dit je gerust stelt. Kijk ook op mijn fb pagina koopjekopen of google koopjekopen.

Natuurlijk ben ik blij met de vraag en hoop ik dat mijn antwoord wat vertrouwen geeft.  Hier onder de advertentie:

 

Deze Iphone 6S 64GB is in een hele goede staat. Het scherm is krasvrij de accu nog in een goede conditie.
Alleen de ID-touch functioneert niet meer. Natuurlijk kunt u gewoon inloggen/unlocken via de homebutton en dan uw toegangscode intypen.
Voor deze Iphone geldt ook Niet Goed Geld Terug. Indien u het toestel binnen 24 uur na aankoop weer in dezelfde staat inlevert krijgt u gewoon het aankoopbedrag terug. Geloof me er zijn maar weinig verkopers die dat aanbieden.
Met deze Iphone kunt u met een gerust hart op vakantie gaan. kijk gerust bij andere aanbieders, kijk wat zij voor hun Iphone vragen. Zelfde type, zelfde staat. Doe dan een goed bod boven de 210 euro. Alles wat daar onder ligt is wat mij betreft veel te laag en zal ik niet accepteren.
Speciaal voor de buitenlandse bieders.
I do not deliver in a foreign country? I do not deliver on the central station or other strange places. I do not take bids in my house. Do not make a bid below 210 euro.
Zo, nu weer in het Nederlands.
Ik hoop dat mijn advertentie u vertrouwen geeft en dat u de Iphone op een positieve manier waardeert.

Koopje kopen niet goed geld terug

 

.

(Visited 17 times, 1 visits today)