Over Koopjekopen en nog meer

Over Koopjekopen en nog meer

Over Koopjekopen en nog meer. Koopjekopen is al een oude domeinnaam die ik een aantal jaren geleden al aangeschaft heb. Ik vermoed dat hij nu best wel veel waard is.

Wie is Koopjekopen? Koopjekopen ben ik dus, Retsiem.

Google Retsiem en je komt bij een of andere oude rockband uit Rusland. De Retsiem die ik ben is niet anders dan een deel van mijn naam maar dan achterstevoren.

Momenteel ben ik 64 jaar en dat is best oud, maar het voelt nog geweldig. Na jarenlang werken bij justitie hebben ze me op mijn 62 ste laten gaan. Noem het een prepensioen anderen noemen het een oprot premie.

Ik ben de huisman en mijn vrouw werkt. Huishouden is eigenlijk niks voor mij, maar ik doe mijn best.

Op een dag ontdekte ik dat ik vrij eenvoudig een iPhone kon openmaken en een scherm, een accu, een camera een dock connector kon vervangen.

Vanaf die tijd begon ik met het repareren van iPhones die ik had ingekocht. Als de reparatie lukte dan berekende ik de verkoopprijs, meestal aanschafprijs plus kosten plus 20 euro.

Die 20 euro was dus voor mij.

In het begin was ik alleen maar aan het uitgeven omdat eerst mijn hele familie een iPhone wilde, ook verknalde ik er wel eens eentje of kocht ik een absolute miskoop.

Na 4 maanden had ik een omzet van nog geen 94 euro terwijl ik toch wel een kleine 5000  euro aan aanschaf en reparatie kosten had rondgepompt.

Nu heb ik wat meer geluk en weet ik de iPhones goed in te kopen en dan bedoel ik niet goedkoop.

Ik zoek de goede iPhones de goede verkopers. Ik betaal dus best veel om er eentje te kopen.

Geeft niet want ik wil alleen maar goede iPhones verkopen.

Elke iPhone die ik koop wordt grondig onderzocht en gekeurd door mijn vrouw. Meestal plaats ik een nieuwe batterij en in sommige gevallen een A-plus kwaliteit scherm.

Alle connectoren op het moederbord worden gecontroleerd en schoongemaakt. Alle speaker uitgangen worden schoongemaakt en getest.

In totaal denk ik dat ik ongeveer 25 essentiele onderdelen test. Klinkt interessant, maar de controle gaat best snel.

Vervolgens gaan de iPhones op MP of FB en natuurlijk op Koopjekopen.

De eerlijkheid gebied mij te vertellen dat ik nog nooit een iPhone heb verkocht via Koopjekopen…..

Vreemd? Ja, eigenlijk wel vreemd, als je bedenkt dat als een iPhone wordt verkocht via Koopjekopen ik 1 euro stort naar mijn voetbal G-team van PVCV. Sorry jongens nog niks in de pot

Na de advertentie komen eerst alle vervelende bieders en handelaren.

Waarom bij jou kopen Retsiem?

Gelukkig weet ik mij te onderscheiden door elke iPhone binnen 24 uur terug te nemen als de klant het maar niks vindt. De klant krijgt dan gewoon zijn geld terug.

Eigenlijk ongekend in het wereldje van list en bedrog als het om iPhones gaat.

Ik vind dat je als verkoper eerlijk moet handelen en dan bedoel ik niet dat je goedkoop moet zijn.

Ben ik een handelaar?

Ik vind mezelf meer een idealist dan een handelaar. Als ik exact de uren zou bijhouden die ik aan de iPhones besteed dan zou ik nog geen 3 euro per uur verdienen.

Ik ben dus hobbyist en milieu- aanhanger. Ik recycle tot ik een ons weeg.

Mogelijk heeft u nu enig idee wie ik ben en bent u niet benauwd om contact met mij te zoeken als u een iPhone zoekt of een bod wilt doen op Koopjekopen.

Ik weet zeker dat we er altijd uit komen.

 

(Visited 49 times, 1 visits today)