pfff dat kost me teveel tijd

pfff dat kost me teveel tijd

Een iPhone proberen te kopen doe ik bijna dagelijks. Ik heb ze nodig om mijn hobby te kunnen uitvoeren. Nakijken, repareren, schoonmaken en weer verkopen. Een apparaat kopen is niet eenvoudig. Meestal kijk ik op Marktplaats. Ik koop ze in tussen de 180 en 230. Geen kinderachtige bedragen en dan mag je toch wel enige bereidwilligheid van de verkoper verwachten.

Soms blijkt dat niet het geval en lijkt de verkoper absoluut niet geïnteresseerd om zijn product te verkopen:

  • je krijgt geen reactie op je bod
  • je krijgt geen reactie op je vragen
  • je krijgt zeer negatieve reacties
  • je krijgt vage antwoorden

Niet alles kan ik nu behandelen, maar ik pak er één voorbeeldje uit.

Beste xxx, Ik heb een vraag over ‘iPhone 6s space grey 64GB’. Wat is de batterijcapaciteit? ID touch in orde? Met vriendelijke groet, Retsiem

 

Hoi, De batterij is goed. Als je veel op internet zit trek je de batt natuurlijk sneller leeg. Het is een kwestie van hele dag gebruiken en s’avonds weer opladen. De id touch is perfect..

Als je de laatste versie ios hebt geinstalleerd kun je de batterijcapaciteit vinden onder instellingen en dan batterij. Wordt meestal uitgedrukt in percentages. Ook ben ik benieuwd naar de beschadigingen op de zijkanten. Alvast bedankt voor je info. Mvg, Retsiem

 

Ik heb de iPhone gewist, dat gaat niet meer lukken. De beschadigingen zijn aanwezig, maar zo nihil dat ik er geen foto van kan maken scherp. Ik hoor graag van je alleen als je serieuze interesse hebt..

 

Hmmm ik ben altijd serieus daarom stel ik ook die vragen. Het is wel makkelijk als ik weet wat de capaciteit is. Als ik hem koop wil ik hem altijd uitgebreid testen dus ook met sim, wifi, gps. Op dat moment zie ik dan pas de batterijcapaciteit. Een capaciteit van 84% is nog acceptabel, daaronder vernieuw ik ze altijd. Je hebt alleen tijdelijk een simkaartje nodig om de Iphone weer in te stellen. Laat maar horen of je die moeite kan en wilt nemen. Voor de vekoop alleen maar beter als je meer info hebt en foto’s. Mvg Retsiem

 

teveel moeite. Sorry… succes met het vinden van een geschikte telefoon

 

We hebben het hier over een product van 200 euro. De verkoper wil zich wel inzetten maar niet teveel. Kijk, als het gaat om een object van 10 euro is er misschien wat voor te zeggen.

Stel dat u een apparaat koopt van 200 euro dan verwacht u toch enige bruikbare informatie?

Laat me helder zijn, heel vaak worden spullen zonder enige vorm van controle gekocht dan wel verkocht.

Alles wat u bij Koopjekopen koopt kan volledig getest worden. U kan dat zelfs thuis doen in alle rust omdat u het toestel binnen 24 uur weer kan inleveren.

Bij mij ook geen vage foto’s  maar zo scherp mogelijk.

iPhone is al gewist

Natuurlijk zorg ik dat de iPhone helemaal lock-vrij is, maar toch kan de client hem ter plekke controleren.

De Iphone is geïnstalleerd zonder het gebruik van mijn Apple ID, dit is heel goed mogelijk en kost een paar minuten.

Bij verkoop zit er een simkaart in, is hij aangesloten op Wifi zo dat de koper alles kan testen.

Het komt voor dat ik ergens langskom en dan bij de deur de iPhone in mijn hand krijg gedrukt. Op die manier doe ik geen zaken.

Een tevreden klant is een goede klant.

 

(Visited 15 times, 1 visits today)