Reparatie Apple Watch series 2

Reparatie Apple Watch series 2

Reparatie Apple watch series 2.

Al jaren doe ik reparaties aan iPhones. Ik ben geen professioneel reparateur maar wat ik doe en kan doe ik goed. Het heeft veel tijd gekost om te zorgen dat de reparatie goed wordt uitgevoerd.

Het is heel belangrijk dat je de tijd neemt en secuur werkt. Op Youtube zie je voorbeelden hoe het niet moet.

De Iphone wordt niet uitgezet, schroefjes worden gewoon los op tafel gelegd.

De schroefjes van de iPhone verschillen vaak van maat en bij verkeerde plaatsing kan het zijn dat je het moederbord beschadigt. Ook zie je vaak dat de schroeven niet worden teruggeplaatst, de klant ziet het toch niet.

Veel iPhones die ik open maak blijken al eerder te zijn opengemaakt en missen onderdelen. Ik zorg dat altijd alles weer compleet is en de juiste schroeven op de juiste plaats komen.

De reparatie Apple Watch series 2 42 mm was voor mij een absolute uitdaging. Reparaties aan de Apple Watch zijn vreselijk duur en onderdelen zijn schaars. Ik had een Apple Watch gekocht met een kapot en niet meer werkend scherm. Geen touch en zwaar beschadigd. Een nieuw scherm plus LCD kost al vaak tegen de 180 euro. Ik ging dus op zoek naar een Watch met een goed scherm maar met een kapot moederbord. Het heeft echt weken geduurd voordat ik er eentje vond.

Reparatie apple watch

Ik ben al 65 en heb een leesbril. Een iPhone 7 is een reus vergeleken met een Apple Watch. Na veel gepriegel en vooral geconcentreerd werken lukte het om de schermen van beide toestellen te verwijderen zonder andere beschadigingen te veroorzaken.  Voordat de Apple weer dicht ging heb ik de watch langs de binnenrand  voorzien van een soort van pakking om te zorgen dat het scherm goed sluit en niet spontaan uit het toestel valt.

Het toestel werkt nu perfect en is helemaal schadevrij. Ik denk niet dat ik veel Apple horloges zal repareren omdat er veel risico is op beschadigingen en het zeer tijdrovend is om het netjes te doen.

Reparatie Apple watch series 2 blijft uitdagend. Heeft u vragen of aanvullingen doe dit dan via een reactie onder dit artikel.

 

De vernieuwde Apple Watch series 2 is tevens te koop voor maar 160 euro.

(Visited 53 times, 1 visits today)Leave a Reply