Vragen en Antwoorden

 

Koopjekopen wat moet je er mee?

Ik zou zeggen, waarom niet? Er zijn zat aanbieders, denk maar aan Marktplaats. Koopjekopen verdient helemaal niks aan de veilingen. Geen commissie, geen plaatsingsgeld. Als er al iemand betaald dan zijn het de sponsors van een club. Koopjekopen biedt mensen de mogelijkheid om gratis te kopen en te verkopen. Zij beslissen zelf aan wie zij een eventuele donatie doen. Niets moet! Het mag! Als je een lepel voor 3 euro verkoopt kan je moeilijk verwachten dat je 1 euro naar de plaatselijke voetbalclub stort. Koopjekopen vet gerelateerd aan G-voetbal.nu. Het platform voor G-teams. G-teams kunnen op deze manier wat geld bijelkaar sprokkelen om wat leuks mee te doen.
Ja, dat is een goede vraag. Clubs kunnen alleen meedoen als ze zich aanmelden via de Email van de admin van deze site. Ik dus. Geef aan dat je geïnteresseerd bent en ik zal de verdere aanmelding verzorgen. Stuur je aanvraag aan retsiem@hotmail.com Vertrouw je het niet bel me dan even op 0633208160
Geen moeilijke vraag. Ik ben Koopjekopen. Een gewone huisvader die keihard werkt in het huishouden en daarnaast zich graag bezighoudt met een drietal websites die geen cent opleveren. Vader van 4 kinderen, trainer coach van een G-elftal. het domein Koopjekopen is al een aantal jaren oud en heeft een tijdje in de ijskast gelegen.
Een heleboel. Als ze in staat zijn hun leden te bewegen hun spullen aan te bieden op Koopjekopen dan zijn ze al een heel eind. Mensen hoeven niet te stoppen met Marktplaats, ben je gek. Gewoon ook hier adverteren, dat is geen doodzonde. Verkoopt de gebruiker wat dan mag hij of zij 1 euro doneren aan de club die hij of zij kiest. Sta je als club niet hier ingeschreven? Tja, dan heb je in ieder geval niets. De inschrijving kost niks en je kan als club zelf zien of er gedoneerd wordt.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *