Wat is een iPhone 6s waard?

Wat is een iPhone 6s waard?

Wat is een iPhone 6s waard? De prijzen van een iPhone 6s kunnen enorm variëren en veel mensen hebben geen idee wat een dergelijk apparaat nou eigenlijk waard is.

In mijn eigen advertenties geef ik mensen meestal het advies om te kijken wat de prijzen op de markt zijn. Er is redelijk veel aanbod dus je kan je prima oriënteren.

Voordat je er eentje aanschaft zal je je eerst moeten afvragen:

 • Wat voor type (16 GB 32Gb of 64GB)
 • Welk model. Space Grey, Gold, Rose Gold etcera
 • Kun je leven met een krasje op het scherm?
 • Kun je leven met een barstje in het scherm?
 • Kun je leven met krasje op de achterkant?
 • Kun je leven met een deukje op de achterkant?
 • Kun je leven met zijkanten die hier en daar een beschadiging vertonen
 • Neem je genoegen met een iPhone zonder Id-touch
 • Neem je genoegen met een iPhone met een battery capaciteit onder de 80%
 • Neem je genoegen met een iPhone zonder doosje
 • Neem je genoegen met een `iPhone zonder doosje maar wel met een lader en kabeltje

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten die van invloed zijn op de prijs, maar die liggen voor een groot deel op het technische vlak en hebben te maken met alle verdere functies die dienen te werken.

Als je kan leven met alle minpunten die ik hier boven heb genoemd, dan is de iPhone 6s 64 GB tussen de 150 – 185 euro waard. We hebben het dan over een toestel die niet moeders mooiste is, een aantal functionaliteiten mist en weinig tot geen accessoires heeft.

Op Marktplaats zult u deze iPhones vinden voor soms meer dan 200 euro en dat zijn ze echt niet waard.

Als u een iPhone zoekt waar u hoge eisen aan stelt en dus geen genoegen neemt met de minpunten die ik noemde zal die tussen de 250 en 280 waard zijn.

Op Marktplaats en op de market van FB zal de prijs al gauw boven de 300 euro liggen, maar dat zijn ze niet waard.

Wat enorm belangrijk is, is dat u het toestel echt gaat testen. laat u niet afschepen bij een voordeur. Laat het toestel niet verzenden, doet u het toch laat het dan aangetekend verzenden.

Een iPhone kan er echt werelds uitzien maar gebrekkig zijn in zijn technische aspiraties. Uw aankoop kost veel geld dus u mag er gewoon wat tijd voor vrijmaken. Een doorsnee test komt toch al gauw op een kleine 15 minuten.

Veel mensen zien het niet zitten om het toestel van de verkoper te testen en dat is wat sommige verkopers ook weten.

Ik krijg zelf regelmatig kopers op bezoek die eigenlijk al bij de voordeur hun geld pakken.

Stom, want dat maak je het de verkoper wel erg gemakkelijk.

Iedereen die bij mij komt krijgt alle tijd om het toestel te testen. Het toestel is nog niet teruggezet naar de fabrieksinstellingen maar functioneert volledig. GSM, GPS, volume, helderheid, speaker, oortjes, mute, ID-touch, touchscreen zijn allemaal te testen. Indien een koper het allemaal te moeilijk vindt loop ik samen een lijst door van functionaliteiten. Pas als alles duidelijk is gaat de sim er uit en zet ik het toestel terug naar de fabrieksinstellingen.

Ook dan is het nog niet klaar want de koper krijgt van mij altijd 24 uur om zich te bedenken. Bevalt het toestel niet dan krijgt de koper gewoon zijn geld terug.

Wat is een iPhone 6s waard? Ik hoop dat u wat gehad heeft aan dit artikel en schroom niet om mij te mailen over een item hier op Koopjekopen.

(Visited 19 times, 1 visits today)